Ponosni smo što smo je Školski servis d.o.o. dio tima Modernizacije Zoološkoga vrta u Zagrebu. U prvoj fazi modernizacije sudjelovali smo u čak četiri projekta.

Novi Edukacijski centar opremljen je u skladu sa suvremenim pedagoškim i didaktičkim standardima namještajem i najmodernijom multimedijalnom opremom, što će pridonijeti da se posjetitelje kvalitetnije pouči važnosti i zaštiti životinja u prirodi. Također su uređeni dodatni radni prostori za djelatnike Zoološkoga vrta i volontere.

Restoran s terasom za stotinjak osoba i vidikovcem prostire se na dvije etaže i svojim moderno opremljenim ambijentom poziva na ugodan predah i osvježenje tijekom razgledavanja ZOO-a.
Kompleks Madagaskar s nastambom za madagaskarske životinje i Suvenirnicom, info kućicom i sanitarnim čvorom bio je osobit izazov: u okviru ovoga projekta bilo je vrlo bitno ugoditi i stanovnicima Zoološkoga vrta – životinjama. Iz Suvenirnice se mogu promatrati lemuri u vanjskoj nastambi, a u unutarnjoj nastambi smjestit će se madagaskarske kornjače, neke vrste gmazova, vodozemaca i beskralješnjaka. Namještaj nove Suvenirnice omogućava veću i pregledniju ponudu asortimana – suvenira, edukativnih i promotivnih materijala.
Urbana oprema za staze i šetnice Zoološkoga vrta obuhvatila je klupe za edukaciju na otvorenom, stolove, klupe i sjedalice na Zebrinom trgu od letvica sibirskog ariša, kao i koševe za otpatke i držače za bicikle.

Nadamo se da će posjetitelji uživati u boljem i ljepšem zoološkom vrtu barem toliko koliko smo uživali mi opremajući nove objekte.