O nama…

Od utemeljenja 1951. godine Školski servis d.o.o. uspješno posluje u području opremanja i projektiranja prosvjetnih, znanstvenih i kulturnih objekata, javnih prostora, kao i svih drugih interijera.

Tijekom 65 godina postojanja opremili smo velik broj škola, fakulteta, sportskih dvorana, dječjih vrtića, knjižnica, učeničkih domova, uredskih prostora…

Stalno stručno usavršavanje zaposlenih, posjeti sajmovima i kontakti s proizvođačima  omogućuju nam davanje stručnih savjeta i tehnoloških rješenja u području učila, edukativnih pomagala i namještaja. Naš komercijalno-tehnički tim pomoći će vam u odabiru opreme, a dizajnerski tim omogućiti uvid u izgled budućega prostora izradom projekta, vizualizacija ili 3D prikaza.

Pri opremanju objekata koristimo mogućnost nabave gotove opreme ili namještaja, kao i izradu svake vrste namještaja u suradnji s vama ili prema zadanom projektu.

Svojom poslovnom strategijom usmjereni smo na suvremene oblike poslovanja i nove proizvode, potvrđujući imidž dinamične i moderne tvrtke koja slijedi zahtjeve tržišta i svojih klijenata.

Politika integriranog upravljanja

 

Školski servis d.o.o. nosilac je certifikata ISO 9001:2008 za Sustav upravljanja kvalitetom i ISO 14001:2004 za Sustav upravljanja okolišem.

Sustav upravljanja kvalitetom primjenjuje se na sve djelatnosti društva. Izvrsnost u svim aktivnostima tvrtke temeljena je na vjeri u timski rad i naše zaposlenike, a podržana osiguranjem konstantne izobrazbe i usavršavanja, poticajno okruženje, osiguranje potrebnih resursa kao i stalni nadzor nad dobavljačima s ciljem osiguranja kvalitete i pravovremene isporuke proizvoda i usluga.